Se intensifica zvonurile despre lansarea iPhone 5

previziuni iPhone 5Exista o multime de zvonuri atat despre data lansarii precum si despre cum va arata noua versiune a telefonului Apple.

Avand in vedere patternul pe care l-a urmat Apple cu lansarile anterioare ale iPhone, noua generatie iPhone 5 ar trebui sa fie undeva dupa jumatatea anului 2012. O prima varianta ar putea putea fi cu ocazia Worldwide Developer Event (WWDC 2012), care de obice are loc la inceputul lui Iunie. Avand in vedre insa ca la acest eveniment sunt asteptate si lansarea iOS6 si o serie de upgrage-uri ale OS X Mountain Lion este foarte posibil ca lansarea sa fie amanata spre toamna.

O alta data vehiculata de catre revista BusinessWeek, informatie gasita si in cadrul site-ului Bloomberg este luna octombrie.
Aceasta data este intarita si de zvonuri despre incapacitatea producatorului de procesoare pentru smartphonuri Qualcomm, ca are probleme in acoperirea cererilor de componente ce compun noul iPhone 5.

iPhone 4S, actuala versiune, a fost lansata in luna octombrie 2011.

Concluziile va lasam sa le trageti singuri, insa asteptam cu mare interes versiunea oficiala Apple, pe care in mod sigur o veti gasi si aici de indata ce va fi facuta publica.

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>